Donderdag, 8. Juni 2017
Welkom in onze nieuwe laserruimte

Het was even behelpen maar nu is de nieuwe laserruimte toch echt af.

Omdat alle luidruchtige apparaten, zoals luchtcompressors, warmtepompen en luchtafzuiging in een aparte machinekamer zijn opgesteld, is het in onze laserruimte stiller dan ooit.

Met automatische vloerverwarming, geforceerde aanvoer van buitenlucht en voldoende warm-wit LED licht is het nog aangenamer werken, wat de creativiteit en kwaliteit van het werk ten goede komt.

Zondag, 1. Januari 2017
We zijn verhuisd!

Ons onderkomen in de Saturnusstraat in Den Haag zal worden verkocht en het blijkt onmogelijk om in de Binckhorst te blijven. Na een zoektocht van anderhalf jaar hebben we een goed alternatief gevonden in bedrijfsverzamelgebouw Alpha - een gezamenlijk project van Conceptors en de gemeente Leidschendam-Voorburg - in de Van Alphenstraat 63D op de grens van Voorburg en Den Haag.

In dit gebouw zijn creatieve ondernemers gevestigd, zoals diverse meubelmakers, (portret-) schilders, een beeldhouwer, een cateraar, een espressomachine-hersteller, een fotograaf, een architect, een grafisch ontwerpstudio, een digitale lithograaf, een goudsmid, een serviezenontwerpster, een uitvinder, enz.

Onze nieuwe ruimte is kleiner dan voorheen, maar wordt minstens zo bijzonder.

Wordt vervolgd....

Nieuwere Blog  

Inloggen

Zoeken naar

Algemeen